Ügyfélszolgálat: hello@webespalko.hu // +36 30 394 5379

A rossz desing kinyírja a konverziód!

Pedig a jó design kritikusan fontos, mert befolyással bír a látogatóidra! Ezzel a szolgáltatással képes leszel feljavítani a weboldalad konvertáló képességét anélkül, hogy képzett dizájnerré kellene válnod.😎
Rossz konverzió
Webes Palkó
Érkeznek látogatók a weboldaladra, de mégsem jönnek az eredmények?  Pedig a lelki szemeid előtt már látod a sikert, és gondolatban számolod a profitot is, de sajnos hiába?

VESZÉLYBEN A KONVERZIÓ!

Érzed, hogy jó a cuccod, a weboldalad szövegezése is olyan, mint amilyen a nagy könyvben lenni szokott. De nincs elég érdeklődőd, kevés a feliratkozó, nincs annyi vásárlód amennyit szeretnél?
rossz design

Ha a folyamataid amúgy rendben vannak, akkor nagy eséllyel design jellegű probléma akasztja meg a gépezetet, és emiatt nem teljesülnek a kitűzött céljaid és vágyaid.

Tippeld meg!
A leggyakrabban elkövetett design-hibák közül a TE honlapodon hány érhető tetten?!
Szöveghierarchia hiánya // zavaros felhasználói élmény // nehézkes navigáció // rendezetlen sortávok // túl szoros sortáv // túl tág sortáv // rendezetlen betűközök // középre igazított minden is // stílusidegen betűtípusok // 2-nél több betűtípus // túl sok betűméret // kiemelések hiánya // minden is kiemelve // következetlen design a call-to-action gomboknál // túl nagy gombok // túl kicsi gombok // belső margók hiánya // túlzó margók // monoton megjelenés // gyenge minőségű képek // optimalizálatlan képek // ikonok hiánya // stílusidegen ikonok // zsúfolt összhatás // túlzóan szellős felület // képernyőmérethez nem igazodó tartalom // és még sorolhatnám tovább… 🙁
magad csinálod a honlapot
Magad próbálod megépíteni a weboldaladat, de nem boldogulsz vele?
Nem vagy egyedül, sok hozzád hasonló vállalkozó küzd meg nap mint nap ezzel az érzéssel. De ne légy túl szigorú magadhoz! Bár sok minden megvalósítható leírásokból, tutorialokból, viszont dizájner szemet képtelenség növeszteni egyik hónapról a másikra. Ezért engedd meg inkább, hogy ezen a ponton átvegyem tőled ezt a nagy terhet, és megoldást nyújtsak számodra! Hogy a weboldalad végre olyan legyen, amilyennek azt az elején megálmodtad!
Van megoldás! Segítek a weboldal átalakításában.
Van megoldás - Webes Palkó
Cél, hogy finomhangoljuk az oldalon az elrendezést, hogy az esztétikus és konverzióképes legyen. Olyan, ami magával ragadja és a kívánt cselekvésre ösztönzi majd a látogatódat! Az weboldal meglévő elemeiből dolgozom. Darabjaira szedek mindent, szétrobbantom a felületet majd újra tervezem azt a saját elemeiből egy jobb egésszé! Képzelj erre úgy, mint hatalmas rendrakásra egy kaotikus állapotú nappaliban úgy, hogy még a bútorokat is felújítjuk!😎♻️📐

MI VÁR RÁD EZUTÁN?

Jobb konverzió, simább eladás, jobb bevétel és elismerés, egy könnyebb élet!❤️💯🚀

Magabiztosság

Nyugodtabban alszol, hogy a weboldalad esztétikusan néz ki.

Vizuális vonzerő

A vonzóbb design hosszabb ideig tartja a látogatók figyelmét az oldalon, és növeli a konverzió esélyét.

Büszkeség

Bátran és elégedetten mutathatod a weboldalad másoknak, nem kell a megjelenése miatt szégyenkezned.

Átgondolt elrendezés

A hatékonyabb elrendezés javítja az oldal használhatóságát és navigálhatóságát, megkönnyítve a vásárlást.

Cselekvésre ösztönzés

A design célzottan vezeti a látogatókat a konverziós célpontokhoz (pl. vásárlás, feliratkozás)

Magasabb elköteleződés

A vonzóbb oldal hosszabb ideig tartja a látogatókat, és növeli az esélyét annak, hogy visszatérnek.

Márkaépítés

Az esztétikailag profibb megjelenés erősíti a márkádat és növeli a presztízsedet.

Időmegtakarítás

Nem kell órákat töltened a design csiszolgatásával, mert gyorsabban elérheted a kívánt eredményt.

Könnyű megvalósítás

A kapott tervrajz alapján magad is könnyebben átalakíthatod át a weboldaladat.

Pontos tervek

A fejlesztő pontosan látni, mit kell tennie. Nincs félreértés, a munka is gyorsabban halad.

Költséghatékonyság

A meglévő elemek felhasználása olcsóbb eljárás, mint új grafikák és illusztrációk készítése.

Út a konverzióképes weboldalig!

A MEGOLDÁSHOZ VEZETŐ FOLYAMAT.

Webes Palkó munkafolyamat
Villámszűrés
Egy általam kidolgozott módszer alapján szkennelem és felmérem a weboldalad állapotát. Ha a weboldal megfelelő alapanyagnak bizonyul és alkalmas, akkor tovább léphetünk. Előfordul viszont, hogy az alapanyag nem alkalmas arra, hogy abból várat építsünk, mert nem design jellegű a probléma. Ilyenkor nincs értelme folytatni. Ebben az esetben alternatív javaslatot kínálok.

B//01

Brief (kérdőív)
A sikeres együttműködéshez fontos, hogy megismerjem céljaidat, információt szerezzek az iparágadról, a versenytársaidról, és a vállalkozásodról. Te birtoklod a szükséges tudást, amit a brief segítségével megoszthatsz velem.
Ezzel a tudással felvértezve magabiztosan léphetek a tervezési fázisba, és dolgozhatom ki a megoldást.

T//02

Tervezés
Ez a fázis egy alapos kutatással veszi kezdetét, amit a briefben megadott információk alapján végzek. Elemzem a kapott adatokat, értelmezem őket, és rendszerbe szervezem azokat.
Ezután az a célom, hogy megtaláljam a lehető legjobb vizuális megoldást az üzleti problémádra – és ezen koncepció alapján áttervezem az oldalad designját.

P//03

Prezentáció
A végleges terv bemutatásakor nem csupán a látványt tárom eléd, de a mögöttes gondolatmenetet is megosztom veled. Rávilágítok a jó design azon elemeire, melyeket a jövőben is szem előtt kell tartani ahhoz, hogy teljesüljön az oldal konverziós célja. Végül kézhez kapsz egy átfogó dokumentációt is, ami személyre szabottan összefoglalja a betartandó vizuális irányelvet.

A JÓ DESIGN VERSENYELŐNY.

Bármelyik csomagot is választod, garantáltan nem fogsz csalódni! – A új terv alapján magad is képes leszel precízen feljavítani a weboldalad! Ez a befektetés gyorsan megtérülhet számodra, hiszen a konverzió növekedésével a bevételed is növekszik!
Csekkolj le, Palkó!

PRO

Tartalmazza a STANDARD-ot, plusz:
 227.900 Ft (AAM)
167.900 Ft
Érvényes: 2024. szeptember 2-ig!
NAP
ÓRA
PERC
MP
Nincs kockázat, GARANCIA VAN!
Nincs kockázat,

GARANCIA VAN!

Kire hárul a felelősség, ha nem teljesülnének az ígéretek? Egyszerű. A felelősséget én vállalom! Ráadásul vitamentesen. Ha nem vagy elégedett a végeredménnyel, akkor nincs mese, visszakapod a teljes befizetésedet. 100% GARANCIA. Ui.: Szerinted miért merek ilyen garanciát vállalni?🙂

RÓLAM

„Nem csupán szépítek, hanem üzleti problémát oldok meg.”
Udvarhelyi Pál vagyok, designer. (alias Webes Palkó), aki együtt nőtt fel a digitális korszakkal. Az örökké fejlődni vágyó, két lánygyermek büszke apukája, férj, fiú, testvér, hobbi táncos és egész életére zeneőrült.
Kérdések és válaszok
Sok olyan weboldal létezik a világhálón, amit tanácsosabb volna egyszerűen a nulláról újrakezdeni, mert sajnos menthetetlenek. Ezeknél az oldalaknál közös tényező például, hogy kevés és gyenge minőségű a képi- és szöveges tartalom. Tehát kijelenthető, hogy egy ilyen weboldalon egyszerűen nincs mit jobbá tenni. Ilyen esetben a komplett újratervezés jelenti a megoldást. Amennyiben úgy érzed, hogy ehhez hasonló a helyzeted, akkor írj a hello@webespalko.hu-ra, és átbeszéljük a lehetőségeket.

Ez leginkább tőled függ. Az, hogy milyen eredménnyel volnál igazán elégedett. A STANDARD csomaggal rendbe teszem az oldalad esztétikáját, a szöveghierarchiáját stb. Vizuálisan egy sokkal jobb változatát fogod kapni az oldaladnak, amin nem zavarodik össze a látogatód, amin átlátja és megérti, hogy mit akarsz üzeni, hogy mi a célod.

A PRO csomaggal már extrákat is tervezek. A vizuális élményt fokozzuk az identitást erősítő válogatott betűtípusokkal, és az olyan gombok (CTA) tervezésével, amire élvezettel fog nyomni/kattintani a látogató.

A brief (űrlap) kitöltése után a 10. munkanapon kerül sor a prezentációra. Kivéve a terheltebb időszakokban (szeptember–december), ebben az időszakban a brief kitöltését követő tizenötödik napon.

A.) landing oldal általános terjedelmére.

B.) bemutatkozó honlap esetében kb. 4-5 oldalra.

C.) webshop esetében a főoldalra és egy termékoldal elrendezésére -, ami jó sablont nyújt a többi termékoldalhoz is.

Az ajánlat a felsoroltak egyikére vonatkozhat.

Válaszd ki a csomagot, töltsd ki az űrlapot a weboldalad címével, a neveddel és az elérhetőségeddel. 36 órán belül elvégzem az oldalad villámelemzését és értesítelek az eredményéről. Ha az eredmény alapján tudok segíteni, kapsz egy díjbekérőt, aminek a rendezését követően el is indul a folyamat, megkezdődhet a munka.

A szolgáltatás díját – az eredményes gyorselemzést követően – banki átutalással tudod kiegyenlíteni a kapott díjbekérő alapján.

ÉRTELMEZÉSI SEGÉDLET

(1) Elemzés és design ellenőrzése

Felkutatom és felmérem a témád, és a piacod design-jellemzőit. Az oldalad elemzése során azonosítom azokat a design-hibákat, amelyek a veszélyt jelentenek és blokkolják az oldalad konverziós képességét.

(2) Design készítése – asztali-, mobil- és tablet nézet

A terv a Figma nevű tervezőben készül. A Figma egy ingyenesen, online is elérhető webes tervező. Ebben készül a design. Az elkészült Figma fájl minden információt tartalmaz ahhoz, hogy a segítségével újra tudjad építeni az oldaladat.

(3) Szöveges dokumentáció készítése

A feltárt hibákra és azok javítására szöveges dokumentáció is készül annak érdekében, hogy a jövőben is meglegyen a képességed arra, hogy elkerüld ezeket a hibákat. Tehát ahelyett, hogy csak halat kapnál, megmutatom hogyan halássz saját hálóval!

(4) Mentorálás: 60 perc Google Meet

Videóhíváson keresztül támogatlak a megvalósításban is. Felmerülhetnek útközben kérdések, és olyankor életmentő tud lenni, ha van akitől lehet kérdezni. Tehát nem maradsz egyedül!

(5) ÚJ betűtípus(ok) kutatása

A betűtípusok a design alapkövei. Szakítunk az esetlen betűformák és az interneten agyonhasznált betűtípusok használatával. Felkutatom a Google Fonts-ban a weboldaladhoz legjobban illő, az üzenetedet leginkább átadni képes betűtípusokat és azokkal meghódítjuk a látogatóid szívét.

(6) Extra design: CTA gombok

A gombok és linkek az esztétikán túlmutató extra tervezéssel hatékony eszközzé válhatnak a felhasználók befolyásolásában, ami a konverzió növekedéséhez vezethet. 

Válassz csomagot:
Csekkolj le, Palkó!

STANDARD

149.900 Ft (AAM)
Csekkolj le, Palkó!

PRO

 227.900 Ft (AAM)
167.900 Ft
Érvényes: 2024. szeptember 2-ig!
NAP
ÓRA
PERC
MP
Ügyfélszolgálat: hello@webespalko.hu // +36 30 394 5379
(hétfőtől–péntekig: 9:00-18:00)
Szerzői jogok → A webespalko.hu oldal teljes szöveges és grafikus tartalma szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján). Az utánközlés és/vagy átdolgozás díjköteles: 35 900 Ft szavanként naponta.
( 1 )
Elemzés készítése
Felkutatom és felmérem a témád, és a piacod design-jellemzőit. Az oldalad elemzése során azonosítom azokat a design-hibákat, amelyek a veszélyt jelentenek és blokkolják az oldalad konverziós képességét.
( 2 )
Design készítése – asztali-, mobil- és tablet nézet
A terv a Figma nevű tervezőben készül. A Figma egy ingyenes, online is elérhető webes tervező. Ebben készül a design. Az elkészült Figma fájl minden információt tartalmaz ahhoz, hogy a segítségével újra tudjad építeni az oldaladat.
( 3 )
Szöveges dokumentáció készítése
A feltárt hibákra és azok javítására szöveges dokumentáció is készül annak érdekében, hogy a jövőben is meglegyen a képességed arra, hogy elkerüld ezeket a hibákat. Tehát ahelyett, hogy csak halat kapnál, megmutatom hogyan halássz saját hálóval!
( 4 )
Mentorálás: 60 perc Google Meet
Videóhíváson keresztül támogatlak a megvalósításban is. Felmerülhetnek útközben kérdések, és olyankor életmentő tud lenni, ha van akitől lehet kérdezni. Tehát nem maradsz egyedül, támogatni foglak!
( 5 )
ÚJ betűtípus(ok) kutatása
A betűtípusok a design alapkövei. Szakítunk az esetlen betűformák és az interneten agyonhasznált betűtípusok használatával. Felkutatom a Google Fonts-ban a weboldaladhoz legjobban illő, az üzenetedet leginkább átadni képes betűtípusokat és azokkal meghódítjuk a látogatóid szívét.
( 6 )
Extra design: CTA gombok
A gombok és linkek az esztétikán túlmutató extra tervezéssel hatékony eszközzé válhatnak a felhasználók befolyásolásában, ami a konverzió növekedéséhez vezethet. Ez a terület már szinte a befolyásolás művészetének tekinthető.
Ügyfélszolgálat:
Menü

© 2024 WEBES PALKÓ ______________